fbpx

Op zoek naar een flexibele studenten job met veel afwisseling in een leuke omgeving?

Lees dan snel verder want Comics Station is op zoek naar een nieuwe held.

Wie zijn wij?

Comics Station is een indoor pretpark, gelegen aan het Station Antwerpen-Centraal. Als park willen wij een unieke belevenis bieden aan de hele familie, waarbij onze Belgische striphelden volledig centraal staan.

Jouw job

Als medewerker ben jij het gezicht van de organisatie en is jouw belangrijkste taak het verwelkomen, enthousiasmeren en assisteren van de bezoekers.

Jouw profiel

Je bent een student van minstens 18 jaar en tovert graag een glimlach op het gezicht van anderen. Je bent bereid om tijdens de weekenden en vakantieperiodes te werken in een zelfstandige omgeving vol families, vrienden en stripfiguren. Je spreekt vlot Nederlands, basis van Frans en Engels in een pluspunt.

Wat we jou bieden

Je komt terecht in een jonge en dynamische organisatie waarbij je de kans hebt om mee te timmeren aan de toekomst van het park. We bieden jou een uitdagende job in een bijzondere werkomgeving.

Is jouw interesse helemaal aangewakkerd bij het lezen van deze vacature? Heb je zin om deel uit te maken van ons team? Vul dan het volgende formulier in voor een studenten job bij Comics Station!

Solliciteer hier