fbpx

Streef je er constant naar om gasten culinair te verwennen?
Lees snel dan even verder want Comics Station is op zoek naar een nieuwe held.

Wie zijn wij?

Comics Station is een nieuw en groeiend indoor pretpark, gelegen op een unieke locatie aan het Centraal Station in Antwerpen waarbij onze Belgische striphelden volledig centraal staan. We zijn een start-up met grote ambities. Een organisatie die op zoek is naar gedreven werknemers met kennis van zaken.

Jouw job

Als Medewerker Horeca verwelkom je onze gasten in ons restaurant steeds met een glimlach. Je zorgt er voor dat onze gasten gerechten krijgen van steeds dezelfde hoge kwaliteit. Je bedient hen op een snelle en efficiënte manier. Je ziet er op toe dat het restaurant er steeds piekfijn bijligt en dat de gerechten en producten op een mooie manier gepresenteerd worden. Tijdens drukke momenten kun je snel en adequaat schakelen. Tijdens kalmere momenten sta je in voor de goede voorbereiding van de volgende shift. Daarnaast help je ook aan de kleinere horecapunten in het park.

Wat moet je in huis hebben

Gasten culinair verwennen is waar je jouw energie uit haalt. Je hebt overal ogen en oren, die er constant op gericht zijn om de gasten een topervaring te bieden. Je werkt graag in een omgeving waar een no-nonsense mentaliteit heerst. Op zoek gaan naar oplossingen en zaken vastnemen, zijn eigenschappen die jou kenmerken. Als belangrijke schakel in de organisatie kunnen we rekenen op jouw verantwoordelijkheidszin. Je bent een doener en werkt graag in een klein team.

Must haves

  • Je hebt minimaal enkele jaren ervaring in een snel roterende horeca-omgeving met focus op consistente dienstverlening.
  • Je bent vertrouwd met de principes van HACCP.
  • Je bent bereid om vooral tijdens de weekends en in vakantieperiodes te werken.
  • Je hebt een hands on mentaliteit en allround inzetbaar.
  • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, je kunt je ook verstaanbaar maken in het Frans en Engels.
  • Je bent thuis in de meest courante PC-applicaties.

Wat we jou bieden

Als medewerker horeca kom je terecht in een jonge en dynamische organisatie waarbij je de kans hebt om mee te timmeren aan de verdere toekomst van het park. We bieden jou een uitdagende job in een bijzondere werkomgeving met een marktconform salarispakket. Is jouw interesse helemaal aangewakkerd bij het lezen van deze vacature?

Heb je zin om deel uit te maken van ons team? Kies dan voor een carrière bij Comics Station en mail als de bliksem naar jobs@comicsstation.be en voeg je CV en motivatiebrief toe.