fbpx

Je vindt ons in de stationshal aan de kant van het Kievitpein. 

Klik hier om ons terug te vinden op de kaart.
Ons algemeen telefoonnummer: +32 32 32 33 08.

Openingstijden Comics Station

  • Zaterdag – zondag: 10.00u. – 17.00u.
  • Belgische schoolvakanties: 10u. – 17.00u.

De trein

Comics Station Antwerp bevindt zich in het treinstation Antwerpen-Centraal, aan de kant van het Kievitplein. De trein nemen is dus een prima idee! Ontdek de beste route op nmbs.be. Eens aangekomen in het station, ga naar niveau 0 en volg de pijlen naar Comics Station.

De bus

De bushalte op de Franklin Rooseveltplaats ligt op 300 m van het station Antwerpen-Centraal. Opgelet: werken aan de Rooseveltplaats. Check de beste route op www.delijn.be

De Tram

Trams 2, 6, 9 en 15 stoppen aan de premetro-halte Diamant. Die bevindt zich letterlijk onder het station Antwerpen-Centraal. Eens aangekomen in het station, ga naar niveau 0 en volg de pijlen naar Comics Station.

De wagen

Comics Station Antwerp bevindt zich in het treinstation Antwerpen-Centraal, nabij het Kievitplein. Onder het station is een zeer ruime parking (B-Parking) waar je makkelijk kunt parkeren. Geef in je gps gewoon dit adres in: Van Immerseelstraat, 2018 Antwerpen.

Autocar

Komt u met eigen busvervoer? Parkeren met een autobus kan niet in de buurt van Comics Station Antwerp. Voor parkeerplaatsen kunnen bussen steeds terecht aan de Scheldekaaien, de Binnensingel of het Asiadok. Uw chauffeur is verantwoordelijk en op de hoogte van de regels van de stad Antwerpen. Wij kunnen hierin niet bemiddelen of ontheffingen aanvragen.

Wil je graag weten hoe je vlot in Antwerpen geraakt? Bezoek dan zeker ook de site van Slim naar Antwerpen: www.sna.be.

Bestel je tickets online !!

Tickets aan €19,50, Kinderen tot 3 jaar gratis.

Lekker smullen in Comics Station

Jouw bengels krijgen ongetwijfeld honger van alle avonturen. Ontdek het KidsMenu voor slechts €6,5! En er is nog veel meer…

Voordelig samen naar comics station

Boek je voor een groep van meer dan 15 personen? Dan geniet je een groepstarief!