Sinds de opstart van het project werken we samen met deze partners...

Kia

Kia Motors Company werd in 1944 opgericht in Zuid-Korea en groeide uit tot één van de snelstgroeiende autofabrikanten ter wereld met een verkoop in 172 landen. Om een groei op lange termijn te waarborgen, plaatste Kia 'design' centraal in zijn strategie en werd de volledige operationele filosofie herbekeken in het licht van dit doel. De beweging toewaarts een gamma waarin design een sleutelrol speelt, resulteerde in invloedrijke design awards en best-selling cars. In 2014 overschreed de wereldwijde verkoop de kaap van 30 milioen voertuigen. 

Kia Motors is de hoofdsponsor van de Australian Open en officiële autopartner van FIFA, het bestuursorgaan van de FIFA World Cup™. De slogan van Kia Motors Corporation - ""The Power to Surprise"" - geeft de wereldwijde inzet van het bedrijf weer om de verwachtingen van hun klanten telkens weer te overtreffen via voortdurende innovatie.

Klik hier om de website van Kia te bezoeken.

 

KBC

KBC is een geïntegreerde bank-verzekeraar. Een unieke combinatie waardoor cliënten op elk moment bij KBC terecht kunnen voor zowel bank- als verzekeringsproducten op maat. 
En behoort in België globaal tot de top 3 van financiële instellingen, met op sommige domeinen, zoals beleggingen, zelfs een leidende positie.
KBC is al jaren winnaar van de prijs “Beste Werkgever”. En dat krijg je niet zomaar.

 

Klik hier om de website van KBC te bezoeken.

 

Alken-maes

Als ambitieuze en innovatieve speler is het de ambitie van Alken-Maes om de Belgische markt verder te dynamiseren en om zijn positie van challenger nog te versterken.  Alken-Maes beschikt over 7 strategische merken: de pilsmerken Maes en Cristal, het tequila flavoured beer Desperados, de abdijbieren Grimbergen en Affligem, de fruitbieren van Mort Subite en de appelciders van Strongbow. Daarnaast beschikt Alken-Maes nog over een uitgebreide portefeuille van lokale en andere bieren, zoals Ciney, Judas, Postel, Hapkin, etc.  

Naast het hoofdkantoor in Mechelen beschikt Alken-Maes over drie brouwerijen in Alken, Opwijk en Kobbegem en drie distributieplatformen in Grimbergen, Wellen en Middelkerke. Alken-Maes stelt zo’n 500 mensen tewerk, en het jaarlijks volume van 1,4 miljoen hectoliter zorgt voor een omzet van zo’n 200 miljoen euro.

Klik hier om de website van Alken-Maes te bezoeken.

Coca-Cola

Klik hier om de website van Coca-Cola te bezoeken.

 

Plan je bezoek

Route

Het park

Attracties Stripfiguren

Over ons

Hoe het begon Antwerpen-Centraal Jobs Contact

Groepen

Groepen -20 Groepen +20 B2B

Comics Station

Kievitplein 2018 Antwerpen 03/232.33.08

Route & Parking