Beleef onbeperkt avontuur met jouw Comics Station Abonnement en dat t.e.m. 31/03/2019. Daarnaast krijg je als abonnee 10% korting op al jouw aankopen in de Comics Shop en in ons restaurant Comics Kitchen. En alsof dat nog niet genoeg is krijg je op vertoon van jouw abonnement korting in tal van parken. Je kan het abonnement kopen aan €49,5 in de Comic Shop (vlakbij de ingang van het park).

Hieronder vind je alle parken waar je korting krijgt dankzij jouw abonnement:

Het Domein van de Grotten van Han

Safari in je achtertuin! In dit adembenemend mooie Domein van 250 ha kun je de Europese “big five” spotten. Het werd verkozen tot beste Wildlife park. Bezoek het in alle vrijheid te voet of met safaricar. Vervolgens neem je een duik onder de grond en ontdek je de geologische wonderen van een van de mooiste grotten van Europa. Bij het Domein van de Grotten van Han in Han-Sur-Lesse (België) krijg je 40% korting op de toegang tot de Grot van Han en het Wildpark (Passhan ticket 12+) van 10 februari 2018 t/m 5 januari 2019 volgens de openingskalender.

www.grotte-de-han.be/nl

Olmense Zoo

Maar liefst 250 verschillende diersoorten, de één al wat hariger en luidruchtiger dan de ander, wonen allemaal in de exotische Antwerpse Kempen. Je leert niet alleen hoe onze dieren in hun natuurlijke habitat leven, maar speelt zelf een actieve en fascinerende rol in hun verhaal. Op vertoon van je abonnement krijg je van 1 april 2018 tem 4 november 2018 40 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs).

https://www.olmensezoo.be/

Attractiepark Toverland

Ga op avontuur in de mysterieuze wildwaterbaan Djengu River, ontdek jouw eigen magische krachten in het Toverhuis of waag een ritje per motor in de unieke lanceerachtbaan Booster Bike! Op vertoon van je abonnement krijg je van 24 maart 2018 tem 4 november 2018, 20% korting op het reguliere tarief (> 120 cm) (officieel geafficheerde prijs, m.u.v. de Toverland Halloween Nights).

https://www.toverland.com/

Technopolis

Bij Technopolis ontdek je via meer dan 350 interactieve opstellingen, shows, demo's en workshops in het Lab en het Atelier hoe wetenschap en technologie deel uitmaken van ons leven. Zelf doen en experimenteren is de boodschap! Op vertoon van je abonnement krijg je van 1 april 2018 tem 31 maart 2019 bij Technopolis 40 % korting op alle individuele tarieven (tarieven zijn terug te vinden op de website).

https://www.technopolis.be/

Boudewijn Seapark

Kom genieten van de nieuwe spetterende shows met dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden. Boudewijn Seapark heeft ook 20 attracties buiten zoals de coole rollercoaster ‘Orca Ride’, de piratenboot ‘Sancta Maria’, de grote speeltuinen, alsook Bobo’s AquaSplash en 12 overdekte attracties in Bobo’s Indoor. Op vertoon van je Comics Station Antwerp abonnement krijg je van 31 maart 2018 tem 30 september 40% korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen (officieel geafficheerde prijs).

https://www.boudewijnseapark.be/

Xpo Center Bruges

Xpo Center Bruges programmeert kwaliteitsvolle en aantrekkelijke tentoonstellingen over kunst, cultuur en wetenschap! Vanaf 31 maart 2018 loopt de tijdelijke tentoonstelling ‘Mummies in Bruges, Secrets of Ancient Egypt’. Deze fascinerende tentoonstelling gaat over de opmerkelijke rituelen van oude Egyptenaren rond mummies en het hiernamaals. De expo toont oud-Egyptische mummies van meer dan 2000 jaar oud en bevat meer dan 250 archeologische vondsten, zoals prachtig beschilderde sarcofagen en godenbeelden. Op vertoon van uw Comics Station Antwerp abonnement krijgt u van 1 april 2018 tem 1 november 2018 40% korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen.

https://xpo-center-bruges.be/

BillyBird Park Hemelrijk + Drakenrijk

BillyBird Park Hemelrijk en Drakenrijk zijn recreatieparken gelegen in Volkel, Brabant (Hemelrijk) en Beesel, Limburg (Drakenrijk). Het hart van de parken bestaat uit een enorm strandbad met daaromheen verschillende buitenspeeltuinen, een enorme binnenspeeltuin en vele attracties zoals een achtbaan, bootjesglijbaan, touwenparcours en een klimberg. Hemelrijk en Drakenrijk zijn plekken waar gasten 365 dagen per jaar Happy Together kunnen zijn! Bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel krijg je 50% korting op de toegang van 1 april t/m 31 maart 2019 en in BillyBird Park Drakenrijk in Beesel krijg je 50% korting van 21 april 2018 t/m 31 oktober 2018.

https://www.billybird.nl/

Bobbejaanland

Als we zeggen dat Bobbejaanland iedereen entertaint, liegen we niet. Gillen op rollercoasters, chillen in waterattracties of je ogen uitkijken in twee coole virtual reality rides. Het kan allemaal. Ontdek meer dan 40 attracties, in ’t echt en in VR! Op vertoon van jouw Comics Station Antwerp abonnement geniet je van 50% korting op de toegangsprijs in de periode van 31 maart 2018 t/m 4 november 2018

https://www.bobbejaanland.be/

Familiepark Nienoord

Familiepark Nienoord, een heerlijk dagje uit! De hele dag rennen, springen en glijden in de speeltuin op glijbanen, springkussens, in klimkastelen en draaimolens. Of zoek de juiste weg door het doolhof! Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in Familiepark Nienoord. Knuffelen met de dieren op de kinderboerderij en vergeet niet het ritje met de trein! Op Expeditie Nienoord kun je klimmen en klauteren in de natuur. In de overdekte speelhal met een grote apenkooi kun je ook fijn spelen bij minder mooi weer. Ook aan onze jongste bezoekers is gedacht, speciaal voor hen is er de overdekte Ooievaarsstee. Op vertoon van jouw Comics Station Antwerp abonnement geniet je van 20% korting op de toegangsprijs in de periode van 31 maart 2018 t/m 4 november 2018

www.landgoednienoord.nl/

Plan je bezoek

Route

Het park

Attracties Stripfiguren

Over ons

Hoe het begon Antwerpen-Centraal Jobs Contact

Groepen

Groepen -20 Groepen +20 B2B

Comics Station

Kievitplein 2018 Antwerpen 03/232.33.08

Route & Parking