Het nieuwe indoor pretpark rond populaire Belgische stripfiguren

  • 6200m² om strips te beleven in het station
  • Meer dan 60 attracties
  • Verspreid over 4 verdiepingen
  • Hoogste indoor glijbaan ter wereld

Belangrijke mededeling

De Sint is op zoek naar helpers! Dit voor het geval hij er niet in slaagt om alle pakjes op één nacht te kunnen bezorgen. Hij wordt er natuurlijk niet jonger op. Daarom vroeg hij ons om zoveel mogelijk hulpsinten op te leiden.

Stap in het avontuur!

Leer paardrijden met Lucky Luke, over daken te lopen in het huis van Urbanus! En aan de langste indoor glijbaan ter wereld legt Zwarte Piet je uit hoe je het best door een schoorsteen glijdt!
Durf je dit aan? Stap in het avontuur en krijg jouw enige echte Sintendiploma uit de handen van Sinterklaas!
Je kan je Sintendiploma behalen op: 18, 19, 25, 26 november en 2 en 3 december

Tickets Hier!

Dit is gewoon te gek!

Voortaan wordt elke vrije dag een onvergetelijk avontuur, want met een abonnement voor slechts € 29,50 kom je zoveel naar Comics Station Antwerp als je maar wilt!*

Koop je abonnement Exclusief in de Comics Shop, vlakbij de inkom van het park.


Wil je eerst eens op verkenning komen?

Dat kan perfect! Koop een dagticket via onze website. Beslis je de dag van je bezoek om een abonnement te nemen, dan betalen we jouw dagticket gewoon terug!

*abonnement geldig t.e.m. 31/03/2018

Zot van Strips?

Als KBC-klant kan je nu met korting naar Comics Station Antwerp.

Waar wacht je nog op?

Tickets hier!

Welkom!

Comics Station Antwerp is het nieuwe indoor pretpark rond populaire Belgische stripfiguren. Suske en Wiske, Jommeke, De Kiekeboes, De Smurfen, Lucky Luke en Urbanus heten je hier welkom! Wat Comics Station Antwerp nog zo uniek maakt? Het is wereldwijd het eerste park dat gevestigd is in een internationaal treinstation. En bovendien vind je er de hoogste indoor glijbaan ter wereld, van maar liefst 22.5 m hoog!

Eén ding staat al vast: Comics Station Antwerp garandeert een unieke belevenis voor het hele gezin: ouders, grootouders, kinderen, tieners …   

Stap binnen in onze 6 themazones, met verschillende leuke attracties. Je vindt er niet alleen superleuke mechanische attracties, maar ook tal van interactieve elementen en doe-activiteiten. Zo komen de stripverhalen écht tot leven!

Met meer dan 60 activiteiten op 4 verdiepingen en op een oppervlakte van meer dan 6000 m2, valt er heel wat te beleven. Kortom: dit is hét scenario voor uren plezier voor de hele familie. Je bent hier al gauw minstens een halve dag kwijt. Meer weten? Begin je avontuur op deze site!

Wie zijn de belgische striphelden?

De Smurfen

Suske & Wiske

Jommeke

Lucky Luke

De Kiekeboes

Urbanus

Bekijk hier onze TV-spot!

Plan je bezoek

Route

Het park

Attracties Stripfiguren

Over ons

Hoe het begon Antwerpen-Centraal Jobs Contact

Groepen

Groepen -20 Groepen +20 B2B

Comics Station

Kievitplein 2018 Antwerpen 03/232.33.08

Route & Parking