fbpx

“De vakantie start, ‘t wordt super cool” aldus CoolKids in hun allereerste hit “CoolKids”. Én of de vakantie cool wordt! Want in de krokusvakantie kan je genieten van optredens van CoolKids en meet-and-greets met de helden van PAW Patrol.

Paw Patrol

Zaterdag 2 maart: Chase & Sky

Zondag 3 maart: Chase & Marshall

Maandag 4 maart: Chase & Marshall

Dinsdag 5 maart: Marshall

Donderdag 7 maart: Chase & Marshall

Vrijdag 8 maart: Chase & Marshall

 

CoolKids

Woensdag 6 maart

Zaterdag 9 maart

Zondag 10 maart

PAW Patrol

PAW Patrol neemt in de krokusvakantie even een pauze van de heldhaftige taken die ze dagelijks in Adventure Bay uitvoeren en komen naar Comics Station om jullie te ontmoeten! Maak kennis met Chase & Marshall:

Chase

Deze Duitse herder voert alle politietaken binnen PAW Patrol uit. Hij is allergisch voor veren en katten wanneer hij zijn speurneus aan het werk zet.

Marshall

Een dalmatiër die alle brandweertaken op zich neemt, en daar altijd in slaagt ondanks zijn onhandigheid. Zijn wagen is een brandweerwagen of ziekenwagen.

CoolKids

CoolKids is een energieke jongerengroep die hippe en energieke deuntjes combineert met meezingbare Nederlandse teksten! De groep bestaat uit 20 getalenteerde jongeren die zingen vanuit hun eigen leefwereld. Tijdens de krokusvakantie zijn ze ook te bewonderen in Comics Station

Ontdek hier wat ze in hun mars hebben:

Afspraak op onze gloednieuwe podia op level C en D!

developed by pandafish