Enkel nog tickets beschikbaar voor vrijdag 22 juni en donderdag 28 juni!

Voor dit schooljaar zijn er enkel nog tickets beschikbaar voor de scholendagen op vrijdag 22 juni en donderdag 28 juni 2018!

Ontdek hier alvast de scholendagen voor het schooljaar 2018-2019.

22/06/2018

Info & tickets

Data & tickets

Lerarenvoordeel

Op vertoon van uw lerarenkaart aan de kassa van Comics Station Antwerp, krijgt u als leraar steeds een gratis toegangsticket*.

* Het lerarenticket is strikt persoonlijk.

Toegangstickets

Dit is de gereduceerde prijs voor een toegangsticket voor
Comics Station Antwerp.

Leeftijd
Kassa
Online
Leeftijd: Leerlingen
Kassa: /
Online: € 14,00
Leeftijd: Leerkrachten
Kassa: /
Online: Gratis*

* 1 leerkracht per 15 leerlingen

Dit is de gereduceerde prijs voor een toegangsticket voor Comics Station Antwerp. Per 15 betalende leerlingen, krijgt één begeleider een gratis toegangsticket.

Bestel je tickets

B-dagtrips voor schoolgroepen*

Hierbij is de toegang tot het park alsook de treinreis heen-en-terug inbegrepen.

Leeftijd
Kassa
Online
Leeftijd: Leerlingen
Kassa: /
Online: € 19,00
Leeftijd: Leerkrachten
Kassa: /
Online: Gratis**

*Opgelet: dit tickettype is pas beschikbaar voor schoolgroepen van minimum 15 leerlingen.

** 1 leerkracht per 15 leerlingen

Dit is de gereduceerde prijs voor een toegangsticket voor Comics Station Antwerp. Per 15 betalende leerlingen, krijgt één begeleider een gratis toegangsticket.

Bestel je tickets

Ontdek onze speciale scholendagen!

De dagen exclusief voor scholen kan je hier terugvinden.

Ontdek het Comics station lessenpakket!

Samen met de stripfiguren van het Comics Station kan je een aantal lessen voorbereiden met leuke activiteiten in de klas.

uw bezoek

Onze medewerkers zijn dagelijks telefonisch te bereiken tussen 10.00u. en 18.00u. op het nummer +32 3 232 33 08.

Download gids voor geslaagd bezoek

EHBO

Tijdens uw bezoek is er iemand van de EHBO aanwezig. Het EHBO lokaal zit op level B, naast de toiletten. Mocht u dringend EHBO nodig hebben en u kunt zich niet naar daar begeven, wendt u zich dan tot een van de parkmedewerkers voor hulp.

Polsbandjes

Opdat bij aankomst iedereen vlot het park kan binnengaan, versturen wij de polsbandjes voor de leerlingen en begeleiders op voorhand per post naar de school. Op die manier kunnen jullie allemaal al voor aankomst in het park de polsbandjes omdoen. Zo vermijden we chaos en kunnen jullie meer tijd in het park zelf doorbrengen.

Toiletten

Op level B, C en D zijn toiletten aanwezig.

Toegankelijkheid

Comics Station Antwerp is toegankelijk voor mindervalide personen. Elke verdieping van het park kan met een lift worden bereikt en met uitzondering van de Urbanuszone zijn alle themazones van het park toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn eveneens op elke verdieping aangepaste toiletten voorzien.

Let wel: om volop aan onze attracties en activiteiten deel te nemen, is wel een zekere manuele vaardigheid vereist.

Kledij

Om de verschillende scholengroepen van elkaar te kunnen onderscheiden, zou het handig zijn als zij een kledingstuk of accessoire dragen waarmee de school kan herkend worden. Denk bijvoorbeeld aan een T-shirt met het logo van de school op.

Verzekeringsdocumenten

We hopen uiteraard dat er niets ernstigs voorvalt. Indien een leerling of leraar zich ernstig zou bezeren en er een dokter of ziekenwagen moet bij komen, is het handig als u de verzekeringsdocumenten van de school bij zich heeft. Zo kunnen we vlot ter plaatse de nodige administratie in orde brengen

Uitgang

De uitgang is een andere weg dan waarlangs jullie Comics Station Antwerp zijn binnengekomen. Om het park te verlaten, volgen jullie eenvoudigweg de borden “exit” op level B en verlaten het park via de roltrappen ter hoogte van de toiletten en het EHBO-lokaal.

Praktische informatie

Onthaal

Op de dag van uw aankomst meldt u zich bij de ingang van het park aan de achterzijde van het Centraal station. (Zijde Kievitplein). Daar wordt u ontvangen door onze medewerkers. Hen volgt u vervolgens met uw klas naar een ruimte waar u de rugzakken van de leerlingen en eventueel de jassen kan achterlaten.

Graag opletten dat er geen waardevolle spullen meegenomen worden. Comics Station Antwerp zal geen verantwoordelijkheid op zich nemen voor zoekgeraakte en/of beschadigde spullen.  Er zijn een aantal lockers tegen betaling aanwezig. De begeleiders mogen natuurlijk hun tas wel meenemen.

Middagpauze

Op scholendagen kan er een eigen lunchpakket worden meegenomen en genuttigd in ons park. Wij plannen voor elke schoolgroep een halfuur middagpauze in en voorzien een gepaste locatie in ons park met voldoende zitgelegenheid.

Deze planning is afhankelijk van het aantal schoolgroepen. Wij houden daarbij rekening met de aangegeven aankomst- en vertrektijden. Voor een vlot verloop vragen we om deze planning strikt aan te houden.

KidsMenu

Van alle avonturen krijgen jullie ongetwijfeld honger. Goed nieuws dan! Voor slechts €6 per persoon kunnen jullie smullen van ons KidsMenu. Dit houdt in:

  • Frietjes
  • Chickennuggets of frikandel
  • Capri-Sun
  • Sausje
  • + een superleuk cadeautje!

Op scholendagen kan je ook je eigen lunchpakket meenemen. Ook dit kan genuttigd worden in ons park. Wij plannen voor elke schoolgroep een halfuur middagpauze in en voorzien een gepaste locatie in ons park met voldoende zitgelegenheid.

Drankjes

We waarderen het indien u bij ons de drankjes voor de pauze afneemt.  Voor prijzen en assortiment zie het invulformulier. Deze gekoelde drankjes zullen voor jullie klaarstaan op de aangeduide lunchlocatie en worden achteraf gefactureerd.

Voor de docenten zijn er betalende koffiemachines beschikbaar op level C (Smurfensnack) en Level D. Op level D zijn er ook snoepautomaten of frisdrankautomaten waar tegen betaling iets genomen kan worden..

Contact

De attracties van ons park zijn allemaal gesitueerd op level B, C en D. Op deze drie levels kunnen de leerlingen vrij rondlopen. Om zich tussen de verschillende levels te begeven, kunnen zij gebruik maken van de roltrappen. Op level A mogen zij enkel komen mits begeleiding van een leerkracht of begeleider. Hetzelfde geldt voor het gebruik van de liften in ons park.

Bericht

Stel uw vragen door onderstaand contactformulier in te vullen.

Adres

Indoor Pretpark
Pelikaanstraat (ingang Kievitplein)
2018 Antwerpen

Kantoor
Pelikaanstraat 3 bus 1720
2018 Antwerpen

Ons kantoor is enkel toegankelijk na afspraak.