fbpx

Comics Station Antwerp is de ideale partner voor uw bedrijfsevent.

centraal station antwerpen

Top locatie

Gelegen in station Antwerpen-Centraal is Comics Station Antwerp ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor wie met de wagen komt is er een zeer ruime parking net onder het park.

4D comics theater

Waaier aan mogelijkheden

U hebt een idee, wij de mogelijkheden. Onze locatie is uiterst geschikt voor het geven van presentaties, het opzetten van een evenement voor klanten, het organiseren van een familiedag voor de medewerkers,… Afhankelijk van uw bedrijfsevent kunt u een deel of het volledige park afhuren, aangevuld met ruime cateringmogelijkheden.

Alle ruimte voor uw evenement

Welk bedrijfsevent u ook voor ogen heeft, met onze ruimtes maken we er ongetwijfeld een succes van. Er zijn talloze mogelijkheden voor groepen van 50 tot 2.000 personen.

Ontdek wat andere bedrijven van Comics Station vonden!

Bekijk alle testimonials hier!

Kick Off KBC

“Jaarlijks geven we graag de kick off voor het commerciële jaar voor onze KBC cluster haven. Dit is steeds een zoektocht naar iets nieuws, iets creatiefs, goede locatie om de presentatie tot zijn recht te laten komen. En niet onbelangrijk: goed eten en wat drinken.”

Hans Saenen – Clusterdirecteur KBC

Lees meer

Jaarvergadering TOPdesk

“Aangezien onze TOPdesk jaarvergadering in het teken staat van inspiratie opdoen, gaan we steeds op zoek gaan naar een speciale locatie. Dit jaar kozen we voor Comics Station, een unieke plek in hartje Antwerpen.”

Michèle Durieux – Junior Accountmanager TOPdesk

Lees meer

Afstudeermoment Atmetis

“Na een intensieve opleiding van 1,5 maand waarin erkende vluchtelingen werden klaargestoomd tot dienstencheque-medewerker moest het afstudeermoment op 14/12/2018 een groot feest worden met de afgestudeerden in het middelpunt van de belangstelling. 

Dorien Nagels – Projectcoördinator Atmetis

Lees meer

Ontdek nog meer ervaringen!

Comics Station

veel meer dan een indoor pretpark:

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie? of een vrijblijvende offerte? Stuur dan even een mail naar ons!

E-mail sturen Contacteer mij