Comics Station Antwerp is de ideale partner voor uw bedrijfsevent.

Ontdek onze gloednieuwe geschenkformules!

De eindejaarsperiode is het ideale moment om je klanten en medewerkers nog eens extra in de bloemetjes te zetten. Hier wilt Comics Station, hét indoor pretpark in Antwerpen, u bij helpen! Met onze geschenkformules beloon je je klanten en medewerkers met urenlang familieplezier! Ontdek ons aanbod!

Ontdek hier

centraal station antwerpen

Top locatie

Gelegen in station Antwerpen-Centraal is Comics Station Antwerp ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor wie met de wagen komt is er een zeer ruime parking net onder het park.

4D comics theater

Waaier aan mogelijkheden

U hebt een idee, wij de mogelijkheden. Onze locatie is uiterst geschikt voor het geven van presentaties, het opzetten van een evenement voor klanten, het organiseren van een familiedag voor de medewerkers,… Afhankelijk van uw bedrijfsevent kunt u een deel of het volledige park afhuren, aangevuld met ruime cateringmogelijkheden.

Alle ruimte voor uw evenement

Welk bedrijfsevent u ook voor ogen heeft, met onze ruimtes maken we er ongetwijfeld een succes van. Er zijn talloze mogelijkheden voor groepen van 50 tot 2.000 personen.

Ontdek wat andere bedrijven van Comics Station vonden!

Klantenevenement ATAG

“Om de twee jaar organiseert ATAG Verwarming een evenement voor haar klanten. Kwaliteit over kwantiteit dus. Wanneer je niet jaarlijks een event houdt, ben je je gasten bijna verplicht een knaller van een feest te geven. Zoiets staat of valt met de juiste locatie. Wij vonden die perfecte match bij het Comics Station in Antwerpen.

Elien Van Sande – Marketing en Communicatie bij ATAG

Lees meer

VEA ACADEMY

Drie keer per jaar organiseren wij onder de noemer “VEA Academy”’ een workshop/infosessie voor onze leden. Steeds trachten wij dit op een originele locatie te laten plaatsvinden. Zo zijn we terechtgekomen bij Comics Station Antwerp. Super origineel en allesbehalve saai. De workshop/infosessie heeft plaatsgevonden in de theaterzaal. Zowel onze sprekers als de aanwezigen waren super enthousiast over dit auditorium.

Vanessa Thys – beleidsmedewerker VEA  

Lees meer

Eindevent rond toegankelijk toerisme Horeca Partners

“Ons event is prima verlopen. Dat is mede mogelijk gemaakt door de service ter plaatse van de verschillende medewerkers van Comics Station, die er alles aan deden voor een vlot verloop, en door de voorafgaande contacten die bijzonder vriendelijk en correct verliepen.”

Veronique Loiselet – Office Manager Researcher Horeca partners

Lees meer

Ontdek nog meer ervaringen!

Comics Station

veel meer dan een indoor pretpark:

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie? of een vrijblijvende offerte? Stuur dan even een mail naar ons!

E-mail sturen Contacteer mij

 

developed by pandafish