fbpx

Comics Station Antwerp is de ideale partner voor uw bedrijfsevent.

centraal station antwerpen

Top locatie

Gelegen in station Antwerpen-Centraal is Comics Station Antwerp ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor wie met de wagen komt is er een zeer ruime parking net onder het park.

4D comics theater

Waaier aan mogelijkheden

U hebt een idee, wij de mogelijkheden. Onze locatie is uiterst geschikt voor het geven van presentaties, het opzetten van een evenement voor klanten, het organiseren van een familiedag voor de medewerkers,… Afhankelijk van uw bedrijfsevent kunt u een deel of het volledige park afhuren, aangevuld met ruime cateringmogelijkheden.

Alle ruimte voor uw evenement

Welk bedrijfsevent u ook voor ogen heeft, met onze ruimtes maken we er ongetwijfeld een succes van. Er zijn talloze mogelijkheden voor groepen van 50 tot 2.000 personen.

Ontdek wat andere bedrijven van Comics Station vonden!

Bekijk alle testimonials hier!

Afstudeermoment Atmetis

“Na een intensieve opleiding van 1,5 maand waarin erkende vluchtelingen werden klaargestoomd tot dienstencheque-medewerker moest het afstudeermoment op 14/12/2018 een groot feest worden met de afgestudeerden in het middelpunt van de belangstelling. 

Dorien Nagels – Projectcoördinator Atmetis

Lees meer

Sinterklaasfeest ZNA

“Comics Station was een geschikte locatie voor ons Sinterklaasfeest. Het indoor pretpark werd de hele dag afgehuurd voor onze medewerkers en hun kinderen. De locatie was origineelmakkelijk bereikbaar en de kinderen konden -naast hun bezoekje aan de Sint- uren genieten van allerlei leuke attracties. Het was een geslaagd feest, bedankt aan het hele team van Comics Station!

Véronique Daenen – Communicatie Assistent ZNA

Lees meer

clown zwarte piet sinterklaas

Sinterklaasfeest AWDC

“Dit jaar hebben wij ons Sinterklaasfeest bij Comics Station georganiseerd. De collega’s en hun kinderen hebben er enorm van genoten ! Een toplocatie met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hebben er zeker geen spijt van.”

Katia Gaertner – HR Officer AWDC

Lees meer

Ontdek nog meer ervaringen!

Comics Station

veel meer dan een indoor pretpark:

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie? of een vrijblijvende offerte? Stuur dan even een mail naar ons!

E-mail sturen Contacteer mij